2017. március 11.

Újra itt...

Mostanában nem volt annyi félretett szabadidőm, hogy hosszú gondolatsorokat írjak, de talán annak is eljön az ideje hamarosan. :)

Gyorsan repül az idő, beleléptünk 2017 harmadik hónapjába, kezd éledni minden, tavasz bontogatja a szárnyait. Március első napján hazafelé a szemem megakadt egy hóvirág kupacon. Csodálatos látvány volt. Meg is örökítettem.


Olyan jó érzéssel tölt el, hogy a nap melengenti az arcom, régóta vártam rá. Remélem nem vagyok evvel egyedül. :)

Kórház óta megvolt az első kontroll is.
Magamhoz képest jónak mondható a tüdőfunkció eredménye.
Fev1 38%, míg a kishörgő értékei 12%.
Gondunk a szokásos: gyulladás, terheléscsökenés, nem hízás, sinusitis, de rajta vagyunk az ügyön és tartjuk a frontot. :)

Ősszel, ha minden összejön újabb lépések és vizsgálatok következnek. Egy kis előrelátás és megelőzés. Ha ott tartunk, be fogok számolni róla. :)

Már csak 3.5 hónap van a suliból és végzek. El sem hiszem. Végre teljesül egy kitűzött nagy célom. De nem fogom üresnek érezni magam, hisz van még sok minden a kis listámon.
Ahogy a párom mondta: még sok olyan dolog van, amit nem éltem meg, amiről úgy gondolja megérdemlem s méltó vagyok rá. S sok dolgunk van még. Sok nevetés, élmény, pillanat együtt.

Várom a nyarat, hiszen egyik legjobb barátnőm esküvőjére vagyunk hivatalosak a Balatonra.
S már alig 124 nap van hátra a naphoz, mikor megváltozott az életem. Várom nagyon. <3

S végezetül egy kis motiváló Nektek! :)

Nem kell mindig bizonyíték arra, hogy szerethető vagy! Hogy értékes vagy! Hogy okos, jóravaló, szorgalmas, becsületes, értékes ember vagy. Jó, hogy itt vagy! A szeretetet mindenki megérdemli – Te is! Van, aki nem így gondolja? Mindig lesznek olyanok, akik kritizálnak, mert kákán csomót mindig lehet találni, ahogy kifogásokat is.
De ne félj. Csak figyeld a jeleket: a szeretet jeleit is és, amit a természet küld neked. Tudatosítsd magadban: megérdemelsz minden jót, nincs számodra elérhetetlen.

Minden nap gondold végig a napodat: mi az, amit jól csináltál? Mi az, amit nem? Milyen érzések kapcsoldónak ezekhez az élményekhez? Büszkeség, öröm, szégyen? A rossz érzéseket ne ölelgesd túl sokat: legközelebb másként csinálod. A jókat rakd el jó mélyre! Ebből táplálkozz, ha fogyna az erőd.
Legyen hálaköved. Ami emlékeztet arra miért lehetsz hálás az életedben. Hála felemeli a lelked. Nekem is van, képen megmutatom nektek. :)


Legyen szép hétvégétek, hetetek, és élvezzétek ki a jó időt napsütést is. :) <3

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése