2016. július 8.

Vár a holnap...

Jó estét Nektek, szép nyári esténk van. :)
Pár gondolatom hoztam nektek! Fogadjátok sok szeretettel!

Azt mondják vannak sorsszerű dolgok és tényleg. És, ahogy a gondolataink és az, hogy hogy érzünk befolyásolják mindennapjainkat, tetteinket, nagyban hozzájárul kudarcainkhoz illetve sikereinkhez.
Ahogy a vonzás törvénye is tanítja, amit gondolsz azzá válsz illetve azt vonzod be. Persze vannak olyan dolgok amiket megérzünk előre, mert mindenre felkészültünk, és jól alakul minden, van amikor meglepetés érkezik, mikor azt hinnénk vége a süllyedésnek, akkor csap le, mint a nyári zápor, szétzilálva lelkünk mindenképpen.
Előbb-utóbb eljön egy jel, ami azt sugallja rossz az irány és változtatni kell, ha nem szeretnénk megrekedni egy szinten. Van aki felismeri, van aki nem. Mások vagyunk.
Ha kellőképpen megvan az akarat, a kitartás és a támogató erő, akkor a siker nem marad el, csak legyünk türelmesek. Az élet lehet, hogy sokszor elvesz és elkér, de mindig ad vissza valamit. De csak akkor fogod felismerni, ha tudod mit kell keresni. Ha egyszer megtapasztaltad törekedni fogsz rá, hogy így alakítsd az életed.
 "Amikor egy ajtó bezárul előttünk, egy másik mindig ki szokott nyílni. A gond az, hogy bánatunkban gyakran túl sokáig vesztegetjük az időnket a bezárult ajtó előtt, és nem vesszük észre, melyik ajtó tárult ki és várja beléptünket."
/Alexander Graham Bell/

Kétely mindig lesz és akadály is, eltérő méretű és nehézségű. Minden nap meghozunk egy döntést, minden nap egy új nap új lehetőség. 24 óra és mi gazdálkodunk vele. A szabadon dönthetünk, hogy ha egy kudarc leterített, akkor csak sajnáltatjuk magunkat és lejjebb süllyedünk vagy pedig teszünk, hogy kimásszunk a gödörből és a kellemetlen helyzetből!

Éljetek a lehetősséggel! Remélem sikerül! Még jelentkezem!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése