2016. július 28.

Láthatatlan összeköttetés

"Egy ember talán nem csupán test és tudat. Lehet, hogy valami más is kell a keverékhez - nem lélek, konkrétan, hanem egy szellem, amely azt sugallja, hogy egy nap nagyobb és erősebb leszel, mint most. Egy ígéret; egy lehetőség." /Jodi Lynn Picoult/

Minden összefügg mindennel, láthatatlan szálakkal van összekötésben és az energia amit kibocsátunk, rezgéseket kelt a világban még ha nem is látjuk ezt. Amivel és akikkel körbevesszük magunkat, olyanok leszünk mi is. Nagyon fontos a kisugárzásod, hisz oly sok mindent elárul rólad...

Amit adsz, azt kapod. Ha jót adsz, a jót kapod. Ha gonosz vagy, akkor azt. (Igen, átmenetek lehetnek, ezt se felejtsük el, hisz nem fekete-fehér mindent, hanem árnyalt) Ha megtapasztalod a vonzás törvényét, akkor más szemléletmódot kapsz. Kicsiben kell elkezdeni. Például avval, hogy mikor mész az utcán és látod valaki szomorú köszönsz neki vagy csak mosolyogsz egyet, esetleg, ha vonaton vagy beszélgetsz vele, ha hajlandó rá. :)




Legyünk tudatosak, és legyünk nyitottak, tanuljunk meg alkalmazkodni, hiszen ez is a kulcs ahhoz, hogy boldoguljunk az életben. Nem minden ember akar átverni minket, fejlődjünk, és tanuljunk meg bízni másokban, illetve kiszűrni a csalódásokat olyan módon, hogy felkészülünk minden eshetőségre.
Vannak lehetőségek, amelyek kevésszer bukkannak fel, azért jól figyeljetek miközben a mindennapok köreit futjátok, és ha eljött ragadjátok meg, mert ritka az ilyen.

Nem győzöm hangsúlyozni azt, hogy a pillanat és a most értéke milyen fontos. Sokunk pont ezen csúszik el, hogy annyira pörög az életben, hogy minden passzoljon és hajtja a mókuskereket, hogy elfelejt közben élni.

Ki mit tesz érte, hogy az élet lángja fennmaradjon? :)

Holnap az utolsó nap a héten, kitartást nektek. És jó hévégét.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése