2016. január 7.

Negatív szemlélet, válts!

Sokan vannak akik a rohanó világunkban, csak keseregnek és annyira rájuk telepszik ez és negatív szemlélet, hogy az apró örömeket se veszik észre, az apró csodákat se látják meg, ami kicsit kimozdíthatná őket és erőt meríthetnének belőle.

Aki tudja, hogy segítség jól jönne, hogy kimásszon a gödörből, de nem kéri, elutasítja, ha valaki segíteni szeretne. Hát magára vessen, addig amíg nincs benne az akarat, a felismerés, hogy "szükségem van segítségre", addig bármit csinál az ember, nem fog kimozdulni a másik a mélypontról.
Itt nem avval van a probléma, hogy kesereg az ember, mert lehet, minden fájdalmat meg kell élni, illetve kiadni magunkból, mert különben felemésztene minket, hanem abból adódik gond, ha túl sok időt szánuk rá, többet, mint amennyit kellene és elveszi az időt olyan dolgoktól melyek fontosabbak az életünkben!

Minden segítségért, támogatásért legyünk hálásak. Erőt meríthetünk belőle, de a az életünket csak mi valósíthatjuk meg, nem más...

Küzdj az álmaidért, tartsd magad előtt és csináld azt ami lelkesít és örömmel tölt el, tarts azokkal akik fontosak és megértenek a többiekkel ne foglalkozz, erőd ne hagyjon el!

Ma kedvenc Müller Péter idézetem hoztam nektek





Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése